Gorunescu.ro

Think. Feel. Give.

Țepele lui Putin

By on 01/03/2022

Războaiele au fost începute ori de instinctul de supraviețuire al speciei, ori de cel de reproducere. Dai în cap semenului tău că mori de foame și el are hrană, sau că vrei să-i iei femeia ca să te reproduci. Sau și mai bine din ambele motive, combinat.

Putin are un comportament tipic de moș impotent care vrea să mai juiseze încă o dată cu fecioara ucraineancă un quick one înainte de sfârșitul inevitabil, și când fecioara i-a dat cu flit, o ia la palme. Aia bielorusiană nu era interesantă pentru că a căzut pe spate din prima. Aia moldovenească probabil urma să fie cireașa de pe tortul ucrainean.

Fecioara ucrainiană a fost țeapa no. 1.

Deasemenea, are un comportament tipic de speculant și manipulator, deja avea jumătate de Europă aservită energiei rusești și credea că îi are pe toți la mână și nu o să comenteze nimeni.

Țeapa no. 2.

Lui Putin îi este frică de un singur lucru: propriul popor. Este singurul de care are mare, foarte mare grijă să nu-i vadă adevărata față. Iar poporul rus, marele popor rus, a început să simtă că „operațiunea militară” împotriva „fasciștilor” începe să producă brusc efecte în buzunarul personal.Și ajungem din nou la motivul 1 pentru care încep războaiele: foamea.

Foamea, domnule Putin. Țeapa no. 3. Aia mare de tot. A lui Țepeș.

Pe Putin n-o să-l dea jos nici Volodea, nici Occidentul. O să-l dea jos ai lui.

Facebook Comments
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes