Gorunescu.ro

Think. Feel. Give.

Mie din tot campionatul mondial mi-a plăcut președinta Croației

By on 16/07/2018

Da, știu la ce vă gândiți, dar nu, nu mi-a plăcut așa, you dirty minds 🙂
Iar pozele alea cu doamna Kolinda Grabar-Kitarovic, în care apare în costume de baie minimaliste, deși sunt virale ca aparținând președintei Croației, sunt fake. În pozele cu bikini e ori Coco Austin, ori actrița din filmele pentru adulți Diamond Foxx, ori altele sunt fotoshopate grosier. Doamna președinte are un CV impresionant – vezi link-ul de mai sus și mă îndoiesc sincer că vreun paparazzi are poze cu ea la plajă în poziții de tabloid.

Mie mi-a plăcut pentru că:

1.A purtat, ca un simplu suporter, tricoul naționalei. Acesta este un mesaj subliminal foarte puternic: „Sunt președinta țării mele, dar sunt și susținătorul echipei de fotbal a țării. Sunt una de-a voastră!

2. Fără să se teamă de judecățile celor din jur, a dovedit o sensibilitate și o empatie (de excepție pentru un înalt demnitar) față de echipa națională, dar și față de francezi, i-a îmbrățișat, pupat și felicitat pe toți, mesajul pe care „l-am citit eu” este: „ok, este un joc, este un sport, am fost adversari pe teren dar acum rămânem niște oameni frumoși, care se bucură de performanță”Kolinda3

3. Iarăși, știind foarte bine că deschide cutia Pandorei a comentariilor malițioase, l-a luat de mână pe președintele Macron, l-a pupat, l-a îmbrățișat și mângâiat de i-au mers fulgii.

MOSCOW, RUSSIA - JULY 15, 2018: France's President Emmanuel Macron (L) and Croatia's President Kolinda Grabar-Kitarovic attend the 2018 FIFA World Cup Final match between France and Croatia at Luzhniki Stadium. Valery Sharifulin/TASS (Photo by Valery SharifulinTASS via Getty Images)
MOSCOW, RUSSIA – JULY 15, 2018: France’s President Emmanuel Macron (L) and Croatia’s President Kolinda Grabar-Kitarovic attend the 2018 FIFA World Cup Final match between France and Croatia at Luzhniki Stadium. Valery Sharifulin/TASS (Photo by Valery SharifulinTASS via Getty Images)

Kolinda2

Kolinda_Grabar-Kitarović_and_Emmanuel_Macron_prepare_to_award_the_first_and_second_places_in_the_final_of_the_2018_Russian_Football_Cupphoto: Wikipedia

Cum ar spune un prieten: „This is a beginning of a beautiful friendship”  între Croația și Franța. Nu, nu era nimic sexual acolo, ați salivat degeaba (vă știți voi care), au curs comentariile retardo-misogine (că aia franceză e nu știu cum dar aia croată e altfel – cu referire la femeile din viața lui Macron etc.) Femeia știa exact ce face, și s-a folosit de euforia și audiența unică a momentului pentru a transmite un mesaj lumii întregi:

„Statele nu pot supraviețui singure. Națiunile, în pofida diferențelor culturale, sociale, religioase, economice trebuie să funcționeze în bună armonie cu celelalte state. Toate sunt formate din oameni, homo sapiens, avem același ADN, aceleași valori fundamentale, aceleași vise, dorințe și aspirații. Hai s-o facem împreună! Hai să nu mergem singuri și triști fiecare pe drumul lui!”

Mișcarea sportivă mondială, fotbal included, asta demonstrează, din 4 în patru ani, la olimpiade, sau la diversele campionate mondiale: Suntem la fel. Vorbim aceeași limbă. Hai să ne unim forțele.
Femeia asta, prin comportamentul ei simplu și la obiect, tocmai v-a arătat viitorul omenirii. Depinde de voi dacă i-ați pătruns sensul.

Facebook Comments
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes