Gorunescu.ro

Think. Feel. Give.

Autobuze electrice Slobozia – monitorizare stadiu proiect

By on 11/04/2019

 

Gorunescu.ro continuă să monitorizeze investițiile locale și regionale, iar transportul în comun civilizat și ecologic este, se pare, cu un pas mai aproape și pentru Slobozia.

MDRAP, care este autoritatea contractantă în această achiziție, a publicat pe SEAP anunțul nr CN 1008467, am bolduit partea interesantă pentru Slobozia:

„ Obiectul achizitiei : achizitionarea de 68 de vehicule autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m operabile în condiții de șes, 68 de staţii de încărcare lentă si 18 de staţii de încărcare rapidă. Lotul nr.1 – Achizitionarea de autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes pentru Municipiul Brăila -11 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes -3 staţii de încărcare rapidă) -11 staţii de încărcare lentă. Lotul nr.2 -Achizitionarea de autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes pentru Municipiul Constanța – 21 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes – 5 staţii de încărcare rapidă – 21 staţii de încărcare lentă Lotul nr.3- Achizitionarea de autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes pentru Municipiul Focșani – 20 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes – 5 staţii de încărcare rapidă – 20 staţii de încărcare lentă Lotul nr.4-Achizitionarea de autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes pentru Municipiul Lugoj – 9 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes – 3 staţii de încărcare rapidă – 9 staţii de încărcare lentă Lotul nr.5- Achizitionarea de autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes pentru Municipiul Slobozia – 7 autobuze electrice cu lungimea de cca. 10 m destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de șes – 2 staţii de încărcare rapidă – 7 staţii de încărcare lentă Termenul limita pana la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: cu 19 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor . In conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire in a 11 a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor in anuntul de participare. Prezenta procedură de achiziție este inițiată sub incidența clauzei suspensive în sensul că încheierea/semnarea contractelor de furnizare se va realiza sub rezerva semnării contractului de finanțare respectiv, alocarea/obținerea fondurilor necesare.”

Inițial termenul limită de deschidere a ofertelor era de 05 Martie 2019 ora 15:00. Din motive care nu s-au publicat, au apărut patru erate care au prelungit, succesiv, termenele de deschidere.

Ultima erată de pe site arată că termenul de deschidere a ofertelor s-a prelungit, de la data anterioară de 4 Aprilie, pentru 22 Aprilie 2019:

Capture

Câteva mențiuni de final:

  • proiectul pentru cele 5 orașe este finanțat UE prin programul POR 2014-2020
  • valoarea pentru Slobozia este de 15.875.000 RON, fără TVA

 

Facebook Comments
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes